Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Stiri
Romanian English French German Italian Spanish

Concursul pentru selectarea a 10 planuri de afaceri, este organizat de către Asociația pentru Dezvoltare Locală ”ADL-PROGRES”, in cadrul proiectului  “F.O.R.U.M. – FORMAREA ŞI ORIENTAREA RESURSELOR UMANE MODERNE”, POSDRU/127/5.1/G/124798  – Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1 „Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

 
Va rugam sa consultati Regulamentul Concursului disponibil mai jos.


 Castigatori Concurs

(consultati lista)

 

Europa, Bucuresti

Despre ADL Progres

Asociatia „ADL-PROGRES”, ca organizatie neguvernamentala, a fost inscrisa in registrul persoanelor juridice fara scop patrimonial in data de 06 aprilie 2005. A fost infiintata de un grup de membri fondatori, asumindu-si misiunea de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.

Abonati-va la newsletter