ADL-PROGRES, FURNIZOR DE FORMARE PROFESIONALA

Asociatia ADL-Progres este autorizata CNFPA ca furnizor de formare in ocupatia Manager Proiect (nivel – specializare), cod COR 241919.

Pina la aceasta data am organizat opt cursuri, cu peste 260 de cursanti, manageri, conducatori de institutii publice, reprezentanti ai ONG-urilor din judetul Neamt. Absolventii au primit Certificate de absolvire recunoscute la nivel national.

Asociatia este autorizata, de asemenea, pentru a sustine programul de formare profesionala in ocupatia de Lucrator Finisor pentru Constructii (nivel – calificare 1), cod COR NC 7132.1.1.

In anul 2008 au fost inscrisi 56 de cursanti pentru a obtine aceasta calificare, iar in prezent avem o noua sesiune de formare aflata in desfasurare, in cadrul careia participa 30 de persoane.

 
ADL-Progres este autorizata CNFPA pentru a furniza programul de formare profesionala in ocupatia Operator introducere, validare si prelucrare date (nivel-initiere), cod COR 411301. Acest program se afla in derulare pe parcursul anului 2009.

De asemenea, suntem autorizati pentru a desfasura programul de Competente cheie, comune mai multor ocupatii – Competente Antreprenoriale (nivel – initiere), pe care dorim sa il implementam in decursul anului 2009.