Stiri
Romanian English French German Italian Spanish

Data: 27.01.2015

CATRE,

PERSOANE FIZICE SI JURIDICE,  DIN JUDETELEL NEAMT SI BISTRITA NASAUD, INTERESATE SA PARTICIPE CA MEMBRI FONDATORI AI STRUCTURILOR  DE ECONOMIE SOCIALA

-------------------------------------------------------------------------------------------

Prin implementarea proiectului “Parteneriat pentru economia sociala”, cofinantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara nr. 6 “Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.1. Dezvoltarea economiei sociale, Contract: POSDRU/173/6.1/S/147367, dorim sa incurajam transferul de informatii si practici replicabile catre actorii interesati, sa crestem responsabilizarea si implicarea comunitatilor locale, din mediul rural, in ceea ce priveste imbunatatirea conditiilor de viata si oferirea de noi oportunitati pentru categorii vulnerabile, iar pentru aceasta va solicitam participarea directa la realizarea activitatilor propuse prin proiect.

In acest sens, va oferim oportunitatea infiintarii si dezvoltarii unor “afacerii sociale “ in comunitatea dumneavoastra in domeniile:

·         SES  1 Producție mic mobilier, meșteșuguri-artizant  – rural;

·         SES 2 Sservicii birotică, comerț on-line și organizare evenimente – rural regiunea NV, judetul Bistrita Nasaud;

·         SES 3 Sservicii masaj la birou– rural regiunea NE, judetul Neamt; ,

·         SES 4 Servicii birotică și organizare evenimente – rural, judetul Neamt

 

Aceasta oferta implica constituirea unei entitati juridice (SRL, ASOCIATIE, COOPERATIVA) cu obiect de activitate in domeniile prezentate mai sus, prin care sa se creeze cel putin 54 locuri de munca din care 37 sa fie pentru persoane din grup vulnerabil(femei in situatii de risc, beneficiari de VMG, parinti cu mai mult de 2 copii, familii monoparentale etc).

Prin proiect, se asigura un buget pentru infiintare, pentru resurse umane si dotari, aferent a 8 luni de functionare. Conditia de eligibilitate a celor interesari este de a elabora un plan de afacere pentru functionarea si mentinerea locurilor de munca cel putin 18 luni dupa expirarea finantarii prin proiectul PARTSES.

Termenul de depunea a Planului de afacere si unei Scrisori de intentie, in plic inchis, este 6 martie 2015, orele 12,00 la sediul Asociatiei ADL-Progres din localitatea Dumbrava Rosie, strada Dumbravei nr. 11B, judetul Neamt.

In termen de max.10 zile, planurile de afacere vor fi evaluate si decizia finala va fi comunicata organizatiei selectate.

Detalii si informatii suplimentare se pot solicita de la telefon 0720004189 sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pana in data de 01.03.2015.

Asteptam cu interes propunerile dvs.

Despre ADL Progres

Asociatia „ADL-PROGRES”, ca organizatie neguvernamentala, a fost inscrisa in registrul persoanelor juridice fara scop patrimonial in data de 06 aprilie 2005. A fost infiintata de un grup de membri fondatori, asumindu-si misiunea de a initia, organiza si realiza activitati care sa stimuleze dezvoltarea comunitara si a grupurilor aflate in situatie dificila sau in nevoi deosebite.

Abonati-va la newsletter