Campaniei dedicate prevenirii și combaterii violenței domestice în Dragomireşti, Neamţ

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

„Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020”

Proiect: CENTRU DE ZI DE CONSILIERE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA VIOLENȚEI ÎN FAMILIE – ADELA

Contract: POCU/467/4/4/127883

COD SMIS 2014+:127883

Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea săraciei

 

INVITAȚIE

 

Asociația pentru Dezvoltare Locală ADL - Progres, vă invită să participați la evenimentul public organizat în cadrul campaniei dedicate prevenirii și combaterii violenței domestice “FII INFORMAT, AI CURAJ ȘI ACTIONEAZĂ”, eveniment ce va avea loc în data de 23 iulie 2020, la orele 11:00 la sediul Primăriei Dragomireşti, județul Neamţ.

Campania de informare și conștientizare face parte din proiectul “CENTRU DE ZI DE CONSILIERE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA VIOLENȚEI ÎN FAMILIE – ADELA”, finanțat  prin POCU, Axa prioritară 4: Incluziunea socială și combaterea sărăciei.

Tema pusă în dezbatere este “Curajul cetățenesc benefic pentru activarea vecinătăţilor împotriva violenței domestice” și va fi susținută de trei prezentări urmate de dezbateri, propuneri, întrebări și răspunsuri.

Sunt așteptați să participe reprezentanți de la autoritățile locale, colaboratori de la instituții județenesti locale, beneficiare ale proiectului din localitate, reprezentanți ai ONG-urilor de profil, de la parohiile din zonă și echipa de specialiști din partea organizatorilor.

Vă așteptăm cu interes și vă invităm să participați cu eventuale propuneri sau opinii legate de tema pusă în dezbatere.

Pentru eventuale detalii și informații, vă rog sa ne contactați la adresa de email: office@adl-progres.ro sau tel. 0745 774795, persoana de contact: Andreea Pricopie, coordonator centru ADELA.

Cu stimă,

Camelia Carligeanu

Manager proiect

 

 

INVITATIE CONFERINTA DRAGOMIRESTI